Διακοπές για ΟΛΟΥΣ όλο το χρόνο

...και κοντά και καλά!

 

Μέσα από τη σύγχρονη υποδομή και τους νέους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους, τα Καμ. Βούρλα είναι ακόμα πιο κοντά σας και ακόμα πιο καλά. Τέλος στην ταλαιπωρία  της  κίνησης  στην  Εθνική  Οδό.  Νέες  εγκαταστάσεις, νέο  λιμάνι  για  τα  πλοιάρια, ανακαινισμένα ξενοδοχειακά κτίρια και  καταστήματα  για  κάθε  γούστο  είναι  έτοιμα να σας υποδεχθούν και  να  σας  προσφέρουν όλες τις μορφές Τουρισμού και για όλες τις ηλικίες.   

Πληροφορίες

Spas,Καταλύμματα, Aγροτουρισμός,

Συνεδριακοί Χώροι...

Σύγχρονες, μοντέρνες εγκαταστάσεις με άρωμα ιστορίας θα βρείτε στα Καμ. Βούρλα. Από τα Ιαματικά Λουτρά που αναβλύζουν από το βουνό στις πισίνες Κονιαβίτη μέχρι τις εγκαταστάσεις του Γαλήνη για πολυτέλεια και απομόνωση. Περιηγηθείτε και διασκεδάστε στον νέο Ιππικό Όμιλο, μείνετε σε νέες υποσχόμενες εγκαταστάσεις αγροτουρισμού για να είστε κοντά στη φύση και κλείστε Συνέδρια & Γάμους σε υπερσύγχρονους χώρους με θέα τη θάλασσα.

Αξιοθέατα, Κοντινές Eκδρομές,

Δραστηριότητες...

Διαλέξτε μέσα από μια πληθώρα αξιοθεάτων σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Μαλιακού για τις εκδρομές σας. Παρακολουθήστε από κοντά κάποιες από τις πάμπολλες δραστηριότητες που διέξάγονται όλο το χρόνο, από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις έως Θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Τα καμ. Βούρλα είναι πολύ κοντά και στις Β. Σποράδες και στη Β. Εύβοια οπότε μπορείτε να συνδιάσετε κοντινές εκδρομές σε άλλα μέρη, στις ίδιες διακοπές.  
Ξενοδοχεία & Spas Αίθουσες Εκδηλώσεων Συνεδριακοί Χώροι
KAMENA BOYΡΛΑ     Kamena Vourla
City of Mineral Hot Springs

Ιαματικές Λουτροθεραπείες και άλλα Μπάνια...

 

Στη λουτρόπολη των Καμ. Βούρλων υπάρχουν πολλές επιλογές μπάνιων, ιαματικών & θαλασσινών. Σύγχρονες εγκαταστάσεις προσφέρουν Ιαματικές λουτροθεραπείες για ιατρικές παθήσεις καλυπτόμενες από όλα τα Ταμεία Ιατρικής περίθαλψης. Μάθετε περισσότερα για όλες τις Πηγές των Ιαματικών νερών στα Κ. Βούρλα καθώς και για όλες τις κοντινές παραλίες στη θάλασσα και στην ευρύτερη περιοχή. Εγκαταστάσεις, οδικές αρτηρίες και δρομάκια που σας προτείνουμε θα σας εξυπηρετήσουν σε κάθε περίπτωση.  

Πώς να Έρθετε...

 

Με το νέο αυτοκινήτοδρομο που συνδέει άνετα, χωρίς καθυστερήσεις τη Βόρεια με τη Νότια & Κεντρική Ελλάδα, τα Καμ. Βούρλα είναι ακόμα πιο κοντά και καλά! Μάθετε τις εισόδους και εξόδους της πόλης, για να μετακινείστε εύκολα και γρήγορα. Ακόμη, ενημερωθείτε για τα δρομολόγια των πλοίων και φέρρυ μπωτ για σύνδεση με Εύβοια και Σποράδες. Με ποια ΚΤΕΛ μπορείτε να έρθετε απευθείας ή με ενδιάμεση στάση καθώς και άλλα για τις μετακινήσεις σας κοντινές εκδρομές.